Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині проголосувало понад 268 тисяч виборців

Станом на 13:00 годину, на території Львівської області проголосувало 14% виборців, що становить 268 тисяч 702 виборці.

Про це повідомили у відділі адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА.

Найбільшою явка виборців на першу годину - у Золочівському районі - 16%.

Дрогобицький район - 13%, Львівський район , а також Червоноградський і Яворівський райони - по 14%, Самбірський та Стрийський райони - по 15%.

Як зазначила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів, 25 жовтня голосувати зможуть 1,9 мільйона виборців з Львівської області.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусної інфекції цього року виборчий процес відбувається з дотриманням усіх необхідних протиепідемічних засобів.

Позаяк, на вході до виборчої дільниці потоки виборців на вхід та вихід мають бути розділеними, а виборців запитуватимуть про наявність симптомів ГРВІ та здійснюватимуть температурний скринінг.

На вході до дільниць передбачать антисептики та місця для утилізації засобів індивідуального захисту. Виборцям необхідно обробити руки деззасобом перед входом до приміщення.

У приміщенні виборчої дільниці рекомендовано перебування не більше трьох виборців на один стіл для видачі бюлетенів. Виборцям не рекомендують приходити до дільниць із дітьми.

Звертаємо увагу на те, що з собою на виборчу дільницю необхідно взяти власну ручку, адже цього разу їх наявність не є передбаченою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ