Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині протягом доби загинуло троє

На Львівщині протягом доби у двох ДТП загинуло троє людей. Про це сьогодні, 26 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Так 25 серпня о 18:52 до рятувальників надійшло повідомлення, що у с. Славське Сколівського району водій автомобіля марки «BMW» не впоравшись з керуванням з’їхав у к’кювет та перекинувся.
На місце події негайно було направлено рятувальні відділення з 55-ого пожежного поста с. Славське та 24-ої пожежної частини м. Сколе.

На момент дорожньо-транспортної пригоди у авто знаходилось 4 людини, 2 з них загинуло на місці, решта були госпіталізовані з травмами різного ступеня важкості медиками. Рятувальники за допомогою шансового інструмента розтиснули деформовані конструкції автомобіля та витягнули загиблого з автомобіля.

Того ж дня о 23:11 надійшло повідомлення, що в с. Верхнє Синьовидне Сколівського району трапилось ЖТП за участю 4-ох автівок. На місце події було направлено рятувальні відділення пожежної частини м. Сколе. Внаслідок ДТП 1 особа загинула, ще 5 зазнали травм та були госпіталізовані в Сколівську Центральну районну лікарню. Рятувальники провели роботи по деблокуванню водія автомобіля «Deawoo Lanos» та передали його медикам, також було витягнуто тіло загиблого пасажира.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує водіям про правила дорожнього руху, особливо слід бути уважним у темну пору доби. Дотримуйтесь безпечної швидкості, користуйтесь пасками безпеки та знижуйте швидкість на гірських серпантинах та поворотах.

Фото надала ДСНС
Фото надала ДСНС
Фото надала ДСНС
Фото надала ДСНС
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ