Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Львівщині проведуть онлайн-тренінг для медиків

Вже втретє українські медики зустрінуться з німецькими колегами в онлайн-студіях. Зустрічі проводить німецька команда в межах освітнього проєкту удосконалення надання допомоги хворим на муковісцидоз.

Учасники дводенного онлайн заходу розглянуть випадки захворювання на діабет, який розвинувся внаслідок муковісцидозу, поговорять про важливість фізіотерапії у лікуванні захворювання. Також під час лекцій фахівці звернуть увагу на розлади сну у таких пацієнтів та ознайомляться із арттерапією як методом подолання психотравми.

«Надважливим є акцент на ролі психологічної та психіатричної допомоги пацієнтам. Тому цього разу лекційно-практичні заняття фокусуватимуть увагу на питаннях психоемоційного стану хворих на муковісцидоз. Ми вдячні урядовим інституціям нашої країни та Німеччини за глибоке розуміння проблеми та координацію зусиль для її вирішення», – наголосила очільниця Центру муковісцидозу Людмила Бобер.

Фахівчиня додає, що разом із дорослішанням пацієнтів постають і дорослі проблеми, які їм потрібно вирішувати. І те, що німецькі колеги також поділяться досвідом супроводу вагітності у жінки з муковісцидозом, дуже тішить і надихає на покращення супроводу пацієнтів у дитячому віці.

Тренінг відбудеться 8-9 березня об 11:00. Час проведення лекцій за Берліном.

Посилання для пiдключення тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ