Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині провели акцію "Героям слава!"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
21 жовтня у Львові відбулась акція "Героям слава!". Про це інформують у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Розпочалися заходи покладанням квітів до Меморіалу Героїв Небесної Сотні. Опісля у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини відбулося відкриття виставки, присвяченої Героям Небесної Сотні, Революції Гідності та Героям російсько-української війни.

Мистецьку програму забезпечили виступи дитячих колективів музичної студії «Джерело» та презентація поетичного відеопроєкту Назара Савка «Німі Вірші».

Серед учасників заходу - заступник голови Львівської ОДА Іван Собко та заступниця директора департаменту з питань культури Тетяна Плугатор.

«107 Героїв Небесної Сотні, серед яких 20 з Львівщини, віддали своє життя за Україну. Захищаючи нашу незалежність, багато полягло і на російсько-українській війні. Ми з болем і гордістю згадуємо всіх, хто не повернувся до своїх родин. Але вони живі! І нам не потрібен особливий привід для того, щоб віддати їм шану. Ми пам’ятатимемо їх завжди! Я щиро вдячний Музею визвольної боротьби України, авторові виставки Світлані Кочергіній, музичній студії «Джерело», Назару та Надії Савкам, які завжди відгукуються добрим словом і ділом. Знаю, що з вашою допомогою і підтримкою департамент регулярно організовує заходи із вшанування Героїв Небесної Сотні. А сьогодні, слухаючи такий неповторний спів дітей, я вкотре переконуюся, що діти, їх здоров’я, освіта і розвиток, патріотичне виховання - це те, у що ми повинні інвестувати всі свої сили та ресурси» - зазначив Іван Собко.

Додамо, що виготовлення та встановлення виставкових стендів здійснюється за фінансової підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ