Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині проводять ремонт дороги Сокаль-Стоянів

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/4
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, у межах проєкту "Велике будівництво", ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, триває ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141602 Сокаль-Стоянів.

Середній ремонт  цієї автомобільної дороги  розпочали торік. За рахунок коштів, виділених з державного дорожнього фонду, відремонтували 3,15 км дорожнього покриття в межах населеного пункту с. Бишів.

У 2020 році за рахунок коштів, передбачених з державного дорожнього фонду, продовжуються ремонтні роботи в межах яких планується відремонтувати понад 6 км дорожнього покриття.

Станом на сьогоднішній день на автомобільній дорозі Сокаль - Стоянів завершують роботи з розпушування покриття та розпочали влаштування основи щебенево-піщаної суміші. Найближчим часом заплановано приступити до влаштування нового асфальтобетонного покриття.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація МПП "НАРА" на ділянці від с. Бишів до с. Стоянів.

Ця автомобільна дорога є важливим транспортним сполученням, адже проходить територією двох районів (Сокальського та Радехівського). Сполучає населені пункти з центром ОТГ та з дорогою державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Нагадаємо, 1 березня 2020 року в Україні стартував проєкт "Велике будівництво". Проект спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та соціально важливими об’єктами, такими як: школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони.

Як писало Гал-інфо, продовжується ремонт дороги Турка – Східниця: перекрили частину дороги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ