Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині пройде третій забіг KORDON RACE

На Львівщині пройде третій забіг KORDON RACE 2024. Захід відбудеться у "Бухті Вікінгів", що в Старому Селі на Львівщині.

Вже цієї суботи, 27 квітня, втретє організовано KORDON RACE 2024 - змагання, що поєднує біг з перешкодами та майстер-класи з тактичної медицини, мінної безпеки, роботи кінологів та навіть можливість постріляти з джавеліна за допомогою VR-тренажерів.

Проєкт KORDON RACE вже двічі успішно реалізовано. Однак його організатори постійно вдосконалюють ці змагання. Так, цьогоріч з-поміж 25 етапів підготовлено нові, нетипові для подібних змагань перешкоди, що приємно вражають та захоплюють. Це, зокрема, лазанка Вікінгів, скеледром, заміноване поле, рукохід з Кордону, шум та дим тощо.

“Ми ставили за мету адаптувати цивільних до життя в країні, де йде війна. Це передбачає знання правил поводження з мінами, вміння подавати медичну допомогу та знання, як вберегтися від контузії. Також ми знайомимо громадян з багатогранністю життя прикордонника” - прокоментував подію Петро Жовнич, керівник проєкту.

Вперше у цих змаганнях участь зможуть взяти діти та люди з інвалідністю, ветерани Сил оборони України. Усі кошти з реєстраційного збору будуть спрямовані на потреби бригад «Гвардій наступу» МВС України.

Для глядачів та учасників майстеркласів вхід вільний.

Реєстрація на забіг здійснюється через сайт: kordonrace.com

Kordon Race - це унікальна подія, організована за підтримки Державної Прикордонної Служби України та 7 Прикордонного карпатського загону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ