Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Львівщині прикордонники допомогли викрити мережу незаконної реалізації алкоголю і сигарет

Учора, 12 листопада, правоохоронці провели 4 обшуки у торгівельних закладах міста Рава – Руська. Про це інформує пресслужба Державної прикордонної служби України.

Під час перевірки виявили та вилучили  4593 пачки тютюнових виробів без марок акцизного податку та 124 пляшки готової алкогольної продукції з акцизними марками з ознаками підробки. Усю виявлену продукцію вилучено та передано на експертизу.

Незаконну мережу реалізації підакцизних товарів викрили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно із оперативними працівниками кримінальної поліції та  слідчими поліції за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 ККУ (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення, а також джерела постачання алкогольного та тютюнового контрафакту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ