Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині привітали працівників поштового зв’язку

1/3
Як повідомили у прес-службі ЛОДА, сьогодні, 9 жовтня, Львівщина відзначає Всесвітній день пошти. Урочистості відбулись у Львівській дирекції ПАТ «Укрпошта». Привітав працівників поштового зв’язку перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

«Ваша праця є вкрай важлива. Саме від вас залежить наскільки люди будуть обізнані, наскільки вони будуть знати про свої можливості, як вчасно і якісно вони будуть отримувати новини і ту інформаційну підтримку, яку ви їм надаєте. Бажаю вам наснаги до важкої праці, адже праця кожного з нас є складовою нашої незалежності. Поруч із нашими героями, які боронять Україну на Сході, ми тут покликані розбудовувати нашу державу, кожного дня кожен на своєму місці. Бажаю вам розвитку та успіху, адже успіх – це наша друга зброя у боротьбі за перемогу», - зазначив Ростислав Замлинський.

Також Ростислав Замлинський вручив почесні грамоти працівникам ПАТ «Укрпошта».

Зазначимо, що Всесвітній день пошти - одне зі щорічних міжнародних свят, встановлене Всесвітнім поштовим союзом (ВПС) у 1969 році. Всесвітній день пошти включений до переліку Міжнародних днів Організації Об'єднаних Націй з метою сприяти популяризації і розвитку поштового обслуговування в світі, підвищення рівня обізнаності про щоденну роль пошти для людей та бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ