Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині п’ятеро людей постраждали від чадного газу

П’ятеро людей постраждали від чадного газу на Львівщині протягом доби, що минула. Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 14 січня о 9:40 у селі Сокільники Пустомитівського району в приватному житловому будинку, отруїлись продуктами горіння двоє людей, 2 (дві) особи -1956 та 1951 року народження, яких в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до Львівської обласної клінічної лікарні. Причини події з'ясовуються.

Того ж дня о 18:20 у селі. Березець Городоцького району в приватному житловому будинку отруїлась чадним газом жінка 1969 року народження.

У стані середнього ступеня важкості госпіталізована до Городоцької центральної районної лікарні. Працівники ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинили подачу газу до будинку. Причини події - з'ясовують.

Сьогодні, 15 січня о 01:27 у Львові  на вул. Клепарівській на першому поверсі в квартирі трьохповерхового житлового будинку отруїлись чадним газом 2 особи, із них 1 дитина.

Жінку у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Дитину 2005 року народження, постраждалу у стані середнього ступеня важкості  госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Працівники ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинили подачу газу до квартири. Причини події - зʼясовують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ