Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Львівщині реалізують 8 проектів конкурсу "Малі міста – великі враження"

Як інформує прес-служба ЛОДА, на Львівщині реалізують 8 проектів конкурсу "Малі міста – великі враження".
На Львівщині реалізують 8 проектів конкурсу "Малі міста – великі враження"

Цьогоріч на конкурс подали 182 ініціативи, 74 з яких стали переможцями. Загальний обсяг фінансування цих культурних пропозицій складе 41,3 млн грн. Рекордсменами за кількістю переможців стали Львівська та Одеська області – тут реалізують по 8 культурних проектів.

Зокрема, на Львівщині це проекти ʺВід спадщини Тустані до розвитку Уричаʺ, ʺФестиваль ʺШашкевич Festʺ у місті Золочевіʺ, ʺТрускавецький Міжнародний Кінофестиваль ʺКорона Карпатʺ, ʺСтворення культурного простору у місті-курорті Трускавець на час святкування Різдва та Великодняʺ, ʺПопуляризація пам’яток археології через інтерактивну систему інформаційного забезпеченняʺ, ʺСвяткуй 400 років українського театру на фестивалі-ярмарку ʺКорона Якубаʺ на Кам’янеччиніʺ, ʺПінзель. Ukrainian Live у Годовиціʺ та ʺКольорове місто ʺOLIZAR MUSIC FESTʺ.

Проект ʺМалі міста - великі враженняʺ був започаткований минулого року. Він фінансується з державного бюджету, а його мета – підтримка культурних ідей у невеликих населених пунктах та об’єднаних територіальних громадах. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ