Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині реформують підрозділ боротьби з наркозлочинністю

У Нацполіції обговорили старт другого етапу реформування підрозділів боротьби з наркозлочинністю. Зокрема, йшлося про реформування чотирьох обласних профільних управлінь – у Закарпатській, Львівській, Херсонській та Черкаській областях.
Голова Нацполіції Сергій Князєв

Участь у зустрічі взяли  Голова Нацполіції Сергій Князєв, перший заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Андрій Кіхтенко та керівники чотирьох територіальних підрозділів. Іноземну делегацію представляли керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Стефані Холмз та радник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні, спеціальний агент DEA Роберт Нортон.

Голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що у відомстві розпочинається другий етап реформування служб з протидії наркозлочинності.

«Наразі обрано чотири регіони – Закарпатська, Львівська, Херсонська та Черкаська області. Керівники територіальних підрозділів повинні зрозуміти, що це перший крок реформування блоку кримінальної поліції, який потім буде спрямований  на всі інші служби. Ці підрозділи не є експериментальними. Вони є першими, які будуть реформовані», - сказав Сергій Князєв.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо раніше, в Кам’янка-Бузькому районі поліцейські викрили зловмисника, який вирощував у гаражі коноплю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ