Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розгорнули уже 243 Пункти Незламності: зведення ЛОВА

Начальник Львівської військової адміністрації Максим Козицький опублікував короткий дайджест головних новин Львівщини за минулу добу, 29 листопада.
Фото з відкритих джерел

▫️Мали одне сповіщення про повітряну тривогу – 29 листопада о 12:38. Була загроза удару крилатими та балістичними ракетами з території білорусі. Небезпека не справдилась. 

▫️ На Львівщині розгорнули уже 243 Пункти Незламності. Тут можна зігрітися, попити чогось теплого, зарядити мобільний телефон, вийти з близькими на зв‘язок. За посиланням можна дізнатися, де біля вашої домівки найближче є такий пункт.

"Триває розгортання нових пунктів, тому оновлюйте карту щодня. Також про адреси Пунктів Незламності повідомляють органи місцевого самоврядування", - зазначає начальник ЛОВА. 

▫️ На території області тривають аварійні відключення світла. Це пов’язано з дефіцитом потужності в енергосистемі після семи хвиль масованих ракетних ударів росії по об'єктах енергетичної інфраструктури України. До вимушених відключень вдаються у всіх областях. Енергетики працюють цілодобово. .

▫️ Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 111 людей.

▫️ Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 523 особи.

▫️ Пункти пропуску у Львівській області на виїзд за добу перетнули 17 тисяч 303 людини. На в‘їзд – 14 тисяч 716 українців.

▫️ Поліція області опрацювала 1238 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ