Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочались антитерористичні навчання

Під керівництвом координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області 12 травня розпочались планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Західного територіального управління Національної гвардії України.
Фото Нацгвардія

До навчань залучаються військовослужбовці військової частини 4114 та окремого загону спеціального призначення Західного територіального управління Національної гвардії України.

Окрім нацгвардійців і представників Служби безпеки України в навчаннях беруть участь підрозділи Національної поліції, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За словами речниці Служби безпеки України у Львівській області Роксоляни Яворської будуть здійснюватись заходи відпрацювання умовного замінування, розшук місця дислокації порушників, а також перевірки автомобілів на блокпостах.

Навчання триватимуть з 12 по 14 травня 2021 року в містах Жовква, Дубляни та селищі міського типу Куликів Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ