Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочалися штабні навчання у галузі цивільного захисту населення

Упродовж 10 – 13 травня Державна служба України з надзвичайних ситуацій перевірятиме готовність органів управління та сил цивільного захисту нашої області до реагування на надзвичайні ситуації, викликані різким погіршенням погодних умов.Про це стало відомо сьогодні, 10 травня, під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням очільника Львівщини Олега Синютки.

Протягом триденного навчання відпрацюють дії органів цивільного захисту в умовах загрози виникнення надзвичайної ситуації – штормового попередження на Львівщині. У районах і містах області будуть запропоновані раптові локальні ситуації, під час яких і перевірять на практиці готовність служб до реагування на різке погіршення погодних умов.

Зокрема йдеться про пожежно-рятувальні підрозділи, аварійні бригади енергетиків, газовиків, комунальні служби, галузь медицини та освіти.

У суботу, 13 травня, підіб’ють підсумки штабних навчань.

Варто наголосити, що мешканців Львівщини закликають зберігати у ці дні спокій, не панікувати і не приймати за реальність навчальні дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ