Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові розпочався другий день Міжнародного економічного форуму

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, учора, 31 жовтня, на Львівщині стратував ХІХ Міжнародний економічний форум, який об’єднав представників дипломатичних та бізнес-делегацій з України та закордону.

Відтак, у перший день заходу присутні мали змогу взяти участь у чотирьоїх тематих блоках, серед яких:

ʺАутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщиниʺ, ʺВпровадження нових технологій. Еволюція промислового виробництваʺ,  ʺІндустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компанійʺ та ʺФінансові інструменти розвитку: світова практика та перспективи для Україниʺ.

Сьогодні, 1 листопада, у межах другого дня передбачено проведення тематичних заходів у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження.

Зазначимо, що Міжнародний економічний форум - це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням.

Головними завданнями цього заходу є: представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ