Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху

Правоохоронці Золочівського відділу поліції сьогодні, 6 травня, відвідали загальноосвітню школу №4 для того, аби розповісти учням про безпечну поведінку на дорозі та попередити нещасні випадки. Про це інформує відділ комунікацій поліції Львівської області.

Старший інспектор ювенальної превенції Оксана Березіна нагадала школярам правила дорожнього руху для пішоходів і велосипедистів, розповіла чим має бути облаштований двоколісний, а також наголосила на небезпеці під час катання на роликах та скейтах проїжджою частиною дороги.

Інспектор поліції Юрій Белишев та старший сержант поліції Володимир Окопський навели приклади дорожньо-транспортних пригод, які виникають з вини пішоходів. Правоохоронці наголосили, що правила потрібно не лише знати, а й неухильно їх виконувати.

Тиждень безпеки дорожнього руху в Перемишлянському районі розпочався з  інформаційної зустрічі поліцейських з учнями професійного ліцею. Старший інспектор ювенальної превенції Оксана Тиник та інспектор сектору групи реагування патрульної поліції Ігор Дащак теж нагадали вихованцям закладу правила дорожнього руху, зокрема обов'язки і права водіїв, пішоходів, пасажирів, та про вимоги до велосипедистів, а також ознайомили дітей із дорожніми знаками.

Під час змодельованих ситуацій учні закріпили свої знання і мали змогу побувати не лише в ролі пішоходів, а й інспекторів поліції.

До слова, від початку року на автошляхах Львівщини сталося 530 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 58 осіб загинули, ще 709 – отримали тілесні ушкодження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ