Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині рятувальники продовжують відкачувати воду

Львівська область: рятувальники відкачали воду з колодязів та підвалів житлових будинків. Про це 30 червня повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС у Львівській області.
Фото ДСНС

29 червня о 08:02 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Рожеве Старосамбірського району відбулося підтоплення п’яти колодязів. На місце події було направлено рятувальників 57-го державного пожежно-рятувального поста м.Добромиль. Пожежно-рятувальним відділенням було відкачано 25 куб.м води.

Цього ж дня о 11:58 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Сокільники Пустомитівського району на вул. Садова, 1 внаслідок прориву водопровідної труби було підтоплено підвал житлового будинку. На місце події було направлено рятувальників 25-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Пустомити. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою мотопомпи проводилися роботи по відкачуванні води. Всього відкачано 20 куб.м.

Також 29 червня о 12:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в сел. Дашава Стрийського району на вул. Федьковича, 11 внаслідок ускладнення погодних умов (сильного дощу) підтопило підвал цегляного приватного двоповерхового житлового будинку. На місце події було направлено рятувальників місцевої пожежної команди сел. Дашава. Відділенням місцевої пожежної команди було відкачано 7 куб.м води.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ