Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині рятувальники розповіли дітям алгоритм дій під час пожежі

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Як повідомили 03 березня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Старосамбірському районі учні закріпили свої знання з правил пожежної безпеки.

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, недопущення загибелі та травмування людей на пожежах, а також з метою навчання діям у разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації, в загальноосвітній середній школі І-ІІІст с. Стрільбичі відбулась навчальна евакуація на випадок пожежі.

Рятувальники Старосамбірського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області відпрацювали з дітьми та працівниками закладу алгоритм дій при виникненні пожежі в будівлі школи та нагадали основні правила пожежної безпеки, розповіли як правильно діяти у разі виникнення пожежі в приміщенні.

Учням розповіли правила поведінки в умовах пожежі та як телефонувати до Служби порятунку. При цьому наголосили на обов’язковій інформації, яку слід повідомити рятувальникам у випадку небезпечної події.

Після навчань персонал і діти закладу мали можливість ознайомились з пожежно-рятувальним обладнанням, яке знаходиться на озброєнні підрозділу і відчути себе у ролі рятувальника, та подати воду від пожежного автомобіля.

За результатами проведеного навчання з евакуації слід зазначити, що учні та педагогічний склад закладу продемонстрували вміння злагоджено, чітко й швидко діяти в разі необхідності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ