Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині сьогодні без відключень електроенергії: зведення від очільника області

Максим Козицький, голова Львівської ОВА, розповів про головні події, які сталися за минулу добу, 1 листопада, на території області.

Фото: Depositphotos

– 1 листопада о 09:12 сирени сповіщали про загрозу удару крилатими ракетами з території білорусі. Небезпека не справдилася. У Львівській області все спокійно.

– Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 100 вимушених переселенців.

– Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 544 особи.

– На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 14 тисяч 901 людину. На в‘їзд – 14 тисяч 364 українців.

– Поліція області опрацювала 1232 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів. 

– За тимчасове розміщення ВПО закладам Львівщини усіх форм власності від початку повномасштабної війни з обласного бюджету компенсували понад шість мільйонів гривень. 

– Сільськогосподарські виробники Львівської області можуть отримати мікрогрант на створення бізнесу або ж його розширення у розмірі від 50 до 250 тис. грн в межах державної програми «єРобота». Деталі – тут.

Також Максим Козицький повідомив, що сьогодні, 2 листопада, станом на дев'яту годину ранку графіків погодинних чи аварійних відключень електроенергії на Львівщині не запровадили.  

"Але ситуація динамічна. Все залежить від балансу в енергосистемі країни. Розпорядження про введення відключень від НЕК «Укренерго» неможливо передбачити заздалегідь. Використовуйте електроенергію ощадливо", – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ