Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартувала «Модель ООН 2018»

Сьогодні, 13 квітня, приміщенні Українського Католицького Університету стартувала Всеукраїнська молодіжна акція «Модель ООН 2018», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Модель Організації Об’єднаних Націй – це майданчик для відтворення діяльності найбільш впливової організації світу та обговорення міжнародних викликів для учасників з усієї України, що представлятимуть інтереси 85 держав світу. Темою цьогорічної всеукраїнської моделі є «Цілі Сталого Розвитку».

«Молодь - це дія та постійний рух. Останніми роками кожен на своєму місці впроваджує зміни. Ми усі хочемо жити в Україні, яка буде гідним партнером світової спільноти. Цього ми можемо досягти разом. Будь-який шлях починається з мрії, пам’ятаймо, що будь-яку мрію ми можемо реалізувати спільними зусиллями», - зазначила заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

Всеукраїнська молодіжна акція «Модель ООН 2018» триватиме протягом трьох днів. За цей час учасники перетворяться на дипломатів і навіть змінять громадянство, аби відтворити діяльність справжніх комітетів ООН - Ради безпеки, Комітет з питань роззброєння, Комісія з кримінального правосуддя та попередження злочинності. Кожен комітет має свою окрему тему до обговорення.

В межах цьогорічної Моделі організатори проведуть симуляційну історичну гру «Невідома війна 1918» спільно з громадською організацією «Граніт».

Окрім цього, в межах відкриття заходу також відбудуться перші в Східній Європі LvivMUNTalks з експертами з різних сфер оборони та розвитку держави, в тому числі Державної служби фінансового моніторингу, ІТ, Національної Поліції, історичної сфери тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ