Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартував Dream Business Forum

У межах заходу учасники обговорюють проблеми релокованих компаній, падіння ринків та кадрові питання, а також беруть участь у нетворкінгу.

Сьогодні, 12 травня, на Львівщині розпочався Dream Business Forum, який зібрав підприємців, інвесторів та інших фахівців задля обміну думками щодо утримання бізнесової та підприємницької активності під час війни, повідомляють в ЛОДА. 

«Я хочу подякувати насамперед тим, хто боронить українську землю у цей непростий час. Зараз наше завдання – вибудовувати довіру: між владою та бізнесом, між бізнесами, а також довіру підприємців до середовища, в якому вони розвиваються. Лише завдяки довірі нам вдасться вибудувати сильну економіку та державу майбутнього. Я прагну, щоб Львівщина перетворилася в максимально прозору область, де не буде місця для корупції. Дякую кожному з учасників за ваш вклад в розвиток нашої області та цілої України. Переконаний, що саме внутрішній інвестор надалі буде рушієм змін та прикладом для іноземних корпорацій, як потрібно розвиватися у нашій країні», – зазначив під час вітального слова начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Під час форуму обговорюватимуть теми відновлення економіки, бізнесу, нових перспектив і колаборацій під час війни. У межах кількох панельних дискусій і практичних тренінгів учасники розглядатимуть питання релокації бізнесу та ситуації на ринку праці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ