Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині стартував Кубок України зі стрільби з лука

Цими днями на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України у Львові розпочався Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні серед дорослих спортсменів. Участь у цих представницьких змаганнях беруть 135 лучників, які представляють збірні 8 областей України. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

З нагоди відкриття змагань звання "Майстер спорту України зі стрільби з лука" отримали четверо представників Львівщини – Анастасія Величко, Ірина Шмульська, Олександра Комарова та Богдан Ємчик.

Варто зазначити, що Кубок проводить Міністерством молоді та спорту України за активної підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Федерацій стрільби з лука України та Львівської області.

Кубкові змагання у Львові триватимуть до 30 листопада, початок щоденно о 10:00 годині.

На урочистій церемонії відкриття учасників вітали заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, відповідальний секретер відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, перший віце-президент Федерації стрільби з лука України Валерій Булко, державний тренер зі стрільби з лука Михайло Пінчук, президент Львівської обласної федерації стрільби з лука Олександр Калініченко, а також головний суддя змагань, директор СДЮШОР "Електрон" Надія Кокот.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ