Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартував Міжнародний форум щодо трудової міграції

1/3
Сьогодні, 26 жовтня, на Львівщині розпочався Міжнародний форум «European expirience. Трудова міграція: діалог з владою та експертні дискусії». Про це інформують у прес-службі Львівської ОДА.

Форум зібрав представників влади різних рівнів, представників бізнес-структур, освітнього середовища із Австрії, Литви,Іспанії, Польщі, Бельгії тощо.

У відкриття форуму взяла участь заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

«Подібні заходи зараз як ніколи на часі. Збереження потенціалу нашої держави – це, перш за все, питання національної безпеки. Молодь, які прагне себе реалізувати, повинна мати в Україні умови для розвитку. В цьому напрямі важлива співпраця зусиль влади, освіти, бізнесу та духівництва. Адже тільки ми, в Україні, зможемо зробити нашу державу сильною та квітучою», - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

В межах форуму фахівці обміняються думками на панельних дискусіях щодо правової площини бізнес-посередництва, соціальної відповідальності бізнесу, трудової експлуатації при працевлаштуванні за кордоном.

Окрім того, під час дискусій порушать питання партнерства між країнами заради безпеки та рівня інституційної спроможності дипломатичних установ у захисті громадян України за межами країни.

Зазначимо, на Львівщині також відбуваються зустрічі представників навчальних закладів із бізнес-середовищем щодо ризиків пошуку праці за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ