Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщині стартував Відкритий фестиваль-конкурс імені Ігоря Білозора

Відкритий фестиваль-конкурс естрадного співу "Від Бога наша пісня" імені Ігоря Білозора відбудеться на Львівщині вже втретє. Про це повідомили 19 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ілюстративне

Фестиваль покликаний популяризувати кращі зразки естрадної пісенної творчості, розкривати творчий потенціал молоді та підвищувати сценічну майстерність юних виконавців.

Конкурс проводиться у двох вікових категоріях:

  • середня вікова категорія (11-14 років);

  • старша вікова категорія (15-20 років): студенти музичних фахових коледжів.

Участь у конкурсі передбачає виконання двох різнохарактерних естрадних пісень українською мовою.

Фестиваль-конкурс проводитиметься у два тури: учасникам необхідно записати якісне відео з виконанням конкурсних творів та розмістити його на YouTube-каналі, надіслати YouTube-посилання на e-mail: [email protected] до 4 травня 2021 року.

Другий тур та гала-концерт відбуватимуться у приміщенні Радехівського районного будинку культури 23 травня 2021 року.

Для участі у Конкурсі необхідно до 4 травня 2021 р. подати онлайн-заявку за посиланням на сайті http://www.lvivkultura.at.ua.

На сайті  також розміщене положення конкурсу та усі подробиці.

Заявки надіслані невчасно і ті, що не відповідають встановленому зразку, будуть відхилені.

Організатором відкритого фестивалю-конкурсу естрадного вокалу «Від Бога наша пісня», присвяченого пам’яті українського композитора та виконавця, народного артиста України Ігоря Білозора серед учнів мистецьких шкіл та студентів музичних фахових коледжів є громадська організація «Культура Львівщини».

Співорганізатори проведення Фестивалю-конкурсу: Обласний методичний кабінет навчальних закладів мистецтва і культури при департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації, Благодійний фонд сприяння розвитку українського мистецтва ім. І. Білозора, Радехівська ОТГ, Радехівська дитяча музична школа ім. І. Білозора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ