Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщині триває конкурс малюнку "Природа не має кордонів"

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно із природоохоронними установами області четвертий рік поспіль оголошують конкурс дитячого малюнку ʺПрирода не має кордонівʺ, який присвячений Дню Європи в Україні, - проінформували у прес-службі ЛОДА.

До участі у конкурсі запрошуть дітей будь-якого віку зі всіх куточків країни.

За умовами конкурсу дитячий малюнок має бути присвячений природі Європейського континенту, яка об’єднує населення незалежно від кордонів між країнами.

Малюнки потрібно надіслати до 15 травня 2019 року звичайною поштою на адресу: департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, 79026, м.Львів, вул. Стрийська 98 з позначкою ʺКонкурс дитячого малюнкуʺ та у відсканованому варіанті на електронну адресу. До конкурсної роботи слід додати інформацію: ім’я та вік дитини, контактні дані, місце проживання, навчання та назву малюнку.

Автори найкращих робіт отримають подарунки від Львівської обласної державної адміністрації, а їх роботи візьмуть участь у виставках під час проведення екологічних заходів.

За детальнішою інформацією звертайтеся у департамент екології  та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації за телефоном: 2387399 чи пишіть на електронну скриньку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ