Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині триває медична евакуація пацієнтів

За місяць Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф опрацювали та здійснили 17 завдань на медичну евакуацію пацієнтів для проходження лікування за кордоном.

Зокрема, евакуювали на лікування за кордоном 60 пацієнтів (з них 36 військовослужбовці) та 35 супроводжувальних осіб;  опрацювали 32 завдання на репатріацію пацієнтів, які пройшли лікування за кордоном; здійснили репатріацію 38 пацієнтів та 15 осіб супроводу.

«Львівський обласний Центр ЕМД та МК — єдиний в державі, хто здійснює медевакуацію у європейські клініки наших цивільних та військових. Медичні евакуації за кордон здійснюються за співфінансування European Commission, у співпраці з WHO Regional Office for Europe та Міністерство охорони здоров'я України. Дякуємо усім, хто допомагає і підтримує Україну! Дякуємо ЗСУ що можемо тримати медичний тил», – зазначив генеральний директор Центру Андрій Васько.

Нагадаємо, що вже понад 2 роки Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф спеціальними медичними автобусами перевозить пацієнтів, яких приймають на лікування європейські клініки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ