Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині триває профілактика поширення коронавірусної інфекції

Як повідомили 9 квітня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, в рамках комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції, рятувальники безперервно здійснюють протиепідемічні заходи.
Фото: ДСНС

8 квітня за допомогою моторизованих оприскувачів, перебуваючи в засобах індивідуального захисту, рятувальники 7 ДПРЧ м. Трускавець провели дезінфекцію спеціальним розчином в 9 багатоквартирних житлових будинках на вулицях І.Мазепи та В.Івасюка.

Також, в м. Стебник рятувальники 2 спеціального центру швидкого реагування ДСНС України провели дезінфекцію 7 об’єктів з масовим перебуванням людей

Окрім того, з метою інформування громадян про необхідність дотримуватися санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню коронавірусною інфекцією, рятувальникам Львівщини, організоване щоденне курсування автомобілів, обладнаних гучномовними пристроями.

Машини транслюють повідомлення про необхідність дотримання умов карантину, а саме: НЕ виходити на вулицю без нагальної потреби, НЕ відвідувати місця скупчення людей та дбати про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним.

Задля вашої безпеки, а також з метою запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення, Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян суворо дотримуватись карантинних та противірусних заходів!

Свідомо та відповідально дослухайтесь до застережень екстрених служб і без потреби не залишайте місце проживання!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ