Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині урочисто відзначили День авіації України

Сьогодні, 30 серпня, у Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького відбулись урочистості з нагоди Дня авіації України. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.

Зі святом присутніх привітала керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська.

"Будьте здоровими та завжди радійте життю. Бажаємо, аби Ви не лише супроводжували, зустрічали, проводжали пасажирів чи сідати за штурвал літака у роботі, але й мали можливість багато подорожувати, бачити усі країни світу. Ніколи не спиняйтеся на досягнутому та  завжди прагніть більшого.  Вдалих злетів і м'яких посадок", - наголосила Маріанна Вільшинська.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня авіації України Маріанна Вільшинська нагородила працівників Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" Почесними грамотами Львівської облдержадміністрації.

Також до працівників звернулась генеральний директор Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

"Дякую за той результат, який ви демонструєте. Я бажаю Вам наснаги, здоров’я. Добробуту Вам та Вашим сім’ям. Ви – бійці і чудові працівники, пам’ятатйте про це" , - зазначила Тетяна Романовська.

Довідково:

День авіації — професійне свято військових і цивільних авіаторів та працівників авіаційної промисловості і транспорту України. Відзначається щорічно в останню суботу серпня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ