Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині урочисто відзначили День Прапора

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Прапора біля Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного відбулись урочистості. Зокрема на найбільшому стяготримачі Львівщини замайорів Державний Прапор України.
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/2

Як повідомили в ЛОДА, розпочали захід хвилиною мовчання в пам'ять про всіх, хто віддав своє життя у боротьбі за свободу і незалежність України.

Опісля біля Нацакадемії, де розміщений флагшток заввишки понад 50 метрів, замайорів 12-метровий український прапор.

Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/1

Очільник області Максим Козицький віддав наказ урочисто підняти один з основних символів української державності – Державний Прапор України.

«Прапор – це символ незалежності та боротьби нашої країни. Під синьо-жовтим стягом Збройні Сили України виборюють кожен клаптик нашої землі та виганяють окупантів. Під цими ж кольорами наші дипломати на міжнародному рівні доводять нашу незламність усьому світові. Наші громадяни на тимчасово окупованих  територіях ховають прапор під землею, аби з потім з гордістю зустріти з ним наших військових.

Це більше ніж просто Прапор, це наша історія, наша боротьба, наша гордість. Відзначаємо День Державного Прапора та пам’ятаємо, завдяки кому у нас є сьогодні»,  – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/2

Також презентували Бойові прапори 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 24-ї окремої механізованої бригади ім. короля Данила, 103-ї та 125-ї бригад Сил ТрО, 45-ї окремої артилерійської бригади, 63-ї окремої механізованої бригади, 12-ї бригади армійської авіації імені Генерал-хоружного Віктора Павленка, 16-ї окремої бригади армійської авіації «Броди».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ