Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині успішно завершився ІІІ етап чемпіонату України з авторалі

Як повідомили Гал-інфо в управлінні фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації, на Львівщині успішно завершився ІІІ етап чемпіонату України з авторалі «ІІІ Ворота України».

12 червня ц.р. на території Львівської (Сколівський район) та Закарпатської (Свалявський і Воловецький райони) областей завершився ІІІ етап чемпіонату України з авторалі «ІІІ Ворота України».

У автоперегонах взяли участь 19 екіпажів, які представляли команди автоспортсменів з Дніпровської, Закарпатської, Львівської, Київської, Черкаської, Харківської, Одеської областей та м. Києва.

Головний суддя змагань та директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

За активної глядацької підтримки перемогу святкували Олександр Козлов (Київ) та Олександр Островський (Дніпро), 2 місце посів екіпаж Борис Ганджа (Черкаська область), Євген Сокур (Київ), 3 місце – Дмитро Роткевич (Одеса), Мішин Іван (Одеса).

Варто зазначити, що вперше в історії національних змагань авторалі, з 19 екіпажів, що стартували, тільки одна машина зазнала технічних пошкоджень. При цьому усі учасники, представники команд, технічний персонал та судді відзначили високий організаційний рівень проведення заходу й зокрема, зразкову підготовку змагальної траси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ