Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині віддали в оренду через аукціон 81 земельну ділянку

За результатами земельних аукціонів, організованих у поточному році Головним управління Держегокадастру Львівської області, інвесторам передали права оренди на 81 земельну ділянку державної власності (за межами населених пунктів). Повідомила прес-служба Держгеокадастру.

Загальна площа земель становить 1,45 тис. гектарів. За підсумками торгів місцеві бюджети Львівщини щорічно отримуватимуть 3,9 млн грн орендної плати.

Останній аукціон відбувся у Львівській області на початку липня. Інвестори придбали права оренди на дві земельні ділянки (21,57 га) сільськогосподарського призначення державної власності. В результаті торгів ціна оренди зросла з 98,55 до 122,94 тис. гривень Договори оренди укладені строком на сім років.

«Динаміка продажу прав на землю свідчить про підвищення зацікавленості інвесторів у веденні агробізнесу в регіоні. Завдяки земельним торгам вдається збільшити надходження до бюджетів», - відзначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ