Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться дводенний туристичний табір «Вище неба»

27 липня на Львівщині стартує дводенний молодіжний туристичний табір «Вище неба». Про це повідомляє ЛОР.

Це унікальний захід, який поєднує в собі національно-патріотичне виховання молоді та психоемоційну реабілітацію ветеранів. Організатори прагнуть створити середовище, де молоді люди зможуть дізнатися більше про національні цінності та історію, а ветерани отримають підтримку та можливість відновитися в комфортній атмосфері.

Учасників табору очікує насичена програма, яка містить сплав по річці Дністер, майстерклас з моделювання дронів, навчання на симуляторах, скелелазіння та спільна ватра. Окрім цього, буде можливість поспілкуватися з ветеранами, почути їхні історії та досвід, що сприятиме взаєморозумінню та єднанню поколінь.

Кількість місць обмежена до 50 осіб, тому організатори закликають усіх зацікавлених поспішати із записом. Для реєстрації необхідно зателефонувати за номером телефону 0979185132 (Тарас).

Проєкт реалізовується за підтримки Управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації у межах конкурсу проєктів програми «Молодь Львівщини». Ця програма спрямована на розвиток молодіжних ініціатив, підтримку активної молоді та сприяння її участі у громадському житті регіону.

Туристичний табір «Вище неба» обіцяє бути захоплюючим та корисним заходом, який сприятиме зміцненню національної свідомості, розвитку лідерських якостей та зміцненню духу єдності серед молоді та ветеранів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ