Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться фестиваль активного відпочинку «Небу-ХАЙ»

25-27 травня у селі Березина Миколаївського району на Львівщині відбудеться фестиваль Простір музики і руху «Небу-ХАЙ!». Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що територія фестивалю вільна від алкоголю.

У п'ятницю, 25 травня, відбудеться феєрична ніч вогняного шоу. Гурт Фаєршоу "Genesis" та "Reborn in flames", а також Формація "Тіні вогню" презентують яскраве видовище з живим палаючим вогнем, танцями та запальною музикою.  

Увечері для фестивальників  організують кіно-сюрприз під зоряним небом від Олега Яськіва - директора Центру Шептицького, куратора Кіноклубу.

На Фестивалі відбудуться понад двадцять авторських та драйвових конкурсів у межах квесту «Скарби Скарбека». Відтак, кожен зможе взяти участь у боях в грязюці, сумо, купині, вільному падінні, мотузковому парку, скелелазінні, пейнтболі, біг-боллі, боулінгу, каякінгу, решеті, слеклайні, слизькій гірці, слизькому футболі, тирі, ніндзя та ін. Спортивний квест "Скарби Скарбека" діятиме впродовж двох днів - у суботу та неділю, 26-27 травня.

Мета організаторів - щоб кожен відпочив на повну, отримав заряд енергії та адреналіну.

Увечері усіх фестивальників  розважатимуть гурти OtVinta!, PIANO, Holly Loud та Bugs &Bunny.

Упродовж вихідних на Фестивалі працюватимуть зони:

Спортивна - бої в грязюці, сумо, купини, вільне падіння, мотузковий парк, скелелазіння, пейнтбол, біг-болл, боулінг, каякінг, решето, слеклайн, слизька гірка, слизький футбол, тир, ніндзя, зникаріус та інші.

Творча - різьблення скульптур з дерева. Майстер-класи від скульпторів, гончарів, митців, екологів. Музичні «ватри».

Дитяча - буде облаштовано спортивно-ігрову зону для наймолодших учасників.
Інтелектуальна - настільні ігри, шашковий турнір, «учительська» - виступи потужних спікерів у форматі TEDx.

Захід відбуватиметься за підтримки департаменту соціального захисту населення та департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації.

Довідка.

Турклуб "Манівці" - це громадська організація, створена у 2003 році. Основна мета - це популяризація здорового способу життя, активного відпочинку, спорту та туризму. Щороку Клуб проводить близько 20 великих соціальних заходів, учасниками яких стають близько 4500 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ