Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться фінал проєкту розвитку молодіжного підприємництва

5 травня у Львові відбудеться фінал пілотного навчального проєкту «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО».

Організували проєкт Tech StartUp School за підтримки USAID та Львівської ОВА.

Під час DemoDay 36 команд представлять свої стартапи на розгляд інвесторам та представникам місцевих органів влади. Серед стартапів – прототипи проєктів та бізнес-ідей.

Нагадаємо, що проєкт стартував у 10 громадах Львівської області в грудні 2022 року. Заявки на участь у програмі подали понад 1200 школярів та студентів Львівщини, 530 з них успішно завершили навчання. Кожен учасник проходив навчання на двох курсах: обов’язковому курсі «Креативне мислення» та одному  з п’яти модулів на вибір: «Основи ІТ», «Біотехнології», «Робототехніка», «Управління дронами», «3D моделювання».

Проєкт має на меті допомогти учням та студентам області, у тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб, реалізувати свої розробки та започаткувати власну справу.

Під час DemoDay, 5 травня,  переможців проєкту відзначать почесними грамотами та грошовими преміями від Львівської обласної військової адміністрації, разом з тим усі команди-фіналісти отримають заохочувальні грошові премії. Загальний призовий фонд від ЛОВА склав 350 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ