Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться форум можливостей #Не_Формат

Львівський обласний молодіжний центр спільно з громадською організацією “Центр ініціативної молоді” організовують форум можливостей #Не_формат, який відбудеться 9 жовтня цього року у Львові на території Палацу культури ім. Гната Хоткевича. Про це інформує пресслужба Львівської облради.

Форум покликаний відкрити нові можливості для молоді Львівщини і як наслідок сприяти позитивним змінам у суспільстві. Основною метою є мотивація та активізація молоді Львівської області до створення власних ініціатив, які позитивно впливатимуть на громади. 

На форумі будуть представлені 4 платформи: антиробота, антисаморозвиток, антивідпочинок, антисвобода. Також організаторами заплановано провести масштабний нетворкінг для молоді в якому візьмуть участь представники різних громадських організацій, що реалізовують свою діяльність в різних громадах Львівської області. Навчати молодь та ділитися своїм досвідом будуть близько 20 спікерів. Серед них представники дуже різних сфер зайнятості.

Участь у форумі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації HTTPS://FORMS.GLE/ZAO4HUPPNTB2FSDN7. Відповідальна за роботу з учасниками та волонтерами" - Анастасія, +38068837968. Керівник проєкту - Богдана (+380954634113)".

Додаткову інформацію можна отримати у соціальних мережах: WWW.FACEBOOK.COM/NEFORMAT.LVIV2020/  HTTPS://INSTAGRAM.COM/NEFORMAT_LVIV20?IGSHID=O9AVPZ1QR5Y9 або написавши на нашу пошту: [email protected].

Орієнтовна кількість учасників – 150. Захід відбуватиметься із дотриманням карантинних обмежень та рекомендацій МОЗ на період карантину.

Нагадаємо, що цьогоріч форум можливостей #Не_Формат відбудеться вже втретє. Минулого року форум проходив в Жовкві. Подія охопила одразу  4 локації, де паралельно спікери вели лекції на таких платформах: мотиваційна, практична, культурна, навчальна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ