Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться проект "Language School"

З 17 червня по 28 серпня на Львівщину завітає 25 іноземців, які навчатимуть англійської та французької мов.

Мета візиту — культурний молодіжний обмін в рамках проекту міжнародної організації AIESEC. Протягом шести тижнів вони проводитимуть заняття в LanguageSchool.

LanguageSchool – це мовні курси з надзвичайно цікавою концепцією, які організовуються у 9-ти містах України уже більше 4-х років. Унікальністю занять є неформальні методи викладання, підвищена увага до практики та дискусій на актуальні теми. До викладання ми залучаємо активних волонтерів-іноземців, а заняття проводимо в інтерактивній формі та дружній обстановці.

Викладачі — відкриті та активні люди, готові до нових знайомств та цікавої інформації, мають досвід викладання. Вони не тільки вчитимуть львів’ян іноземних мов, але й поділяться культурою та традиціями своєї країни. Заняття проходитимуть тричі  на тиждень в форматі спілкування на обрану тематику. Стажери завчасно прописують програму занять, складають план уроків та ретельно готуються до приїзду.

Реєстрація тут.  Контактна особа: Мар’яна Николишин, тел. 0964690961

AIESEC – це міжнародна молодіжна організація, що прагне досягнути миру та розвитку людського потенціалу. Ми пропонуємо молоді розвиток лідерських якостей через практичний міжнародний досвід у вигляді волонтерських та професійних стажувань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ