Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбулась нарада з молодіжними працівниками ОТГ

Сьогодні у Львівському обласному молодіжному центрі відбулась зустріч працівників відділу молодіжної політики Львівської облдержадміністації з молодіжними працівниками об‘єднаних територіальних громад. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Під час робочої наради учасників ознайомили із реалізацією проектів та заходів у молодіжній сфері, ключові моменти співпраці та подальшої роботи у 2020 році.

Зокрема, для працівників ОТГ проанонсували проект «Громади дружні до молоді», який передбачає два навчальні модулі: робочі наради із стейкхолдерами молодіжної політики в громаді та серія навчальних тренінгів. Працівники Львівського обласного молодіжного центру наголосили на інституційному розвитку вільних просторів в громадах та ознайомили учасників із ключовими цьогорічними проектами.

З метою налагодження діалогу та підвищення якості проектів, на нараді  Максим Михайлик (представник Львівського осередку Будуємо Україну Разом) запрезентував проекти Львівської освітньої фундації та можливості підтримки та розвитку осередків БУР в громадах.

У межах зустрічі сторони акцентували увагу на необхідності налагодження партнерських відносин між молоддю та владою на обласному та місцевому рівнях.

Нагадуємо, що одним із основних моментів розвитку молодіжної політики на Львівщині у 2020 році є розвиток вільних молодіжних просторів та співпраця з ОТГ.

Організатор наради: департамент внутрішньої та інформаційної політики та Львівський обласний молодіжний центр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ