Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбулося нагородження учасників АТО

Як повідомили Гал-інфо в Головному управлінні Національної поліції Львівської області, на Львівщині відбулося нагородження учасників АТО.

28 грудня у Трускавці були відзначені колишні військовослужбовці Національної гвардії України Володимир Вінярський та Микола Сенюк, які зараз знаходяться на лікуванні та реабілітації в одному із санаторіїв оздоровниці.

За сумлінне виконання службових обов'язків, відданість Присязі та Українському народові, особисту мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені під час проведення антитерористичної операції в боротьбі з тероризмом за територіальну цілісність держави Указом Президента їх відзначено медаллю «Захиснику Вітчизни».

Вручив державні нагороди учасникам АТО заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Зюбаненко.

Під час вручення нагород Сергій Зюбаненко подякував колишнім гвардійцям за виявлений героїзм та активну життєву позицію та побажав якнайшвидшого одужання та усіляких гараздів їм та їх родинам.

На церемонії також були присутні народний депутат України Андрій Лопушанський, начальник Дрогобицького відділу поліції підполковник поліції Мирон Карапата та начальник Трускавецького відділення поліції підполковник поліції Богдан Собко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ