Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбулись навчання членів ДВК

15 і 16 грудня на Львівщині відбулися навчання членів дільничних виборчих комісій. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Навчання щодо підготовки і проведення перших місцевих виборів, які наступної неділі, 23 грудня, відбудуться у п’ятьох об’єднаних територіальних громадах Львівщини відбулись у Радехівській райдержадміністрації і Львівській облдержадміністрації  .

Зазначимо, що вибори відбудуться у Радехівській та Бібрській міських, Меденицькій і Лопатинській селищних, а також у Зимновідській сільській радах.

За словами начальника відділу адміністрування апарату Львівської облдержадміністрації Зоряни Павлів, ці навчання відбулися в межах проектів, що реалізуються Центральною виборчою комісією у співпраці з Міжнародною фундацією виборчих систем в Україні.

Їх провели сертифіковані Центральною виборчою комісією тренери Олег Ільницький і Наталія Ільків. Під час 4-годинних навчань було розглянуто усі аспекти роботи ДВК: приймання та зберігання виборчих бюлетенів, організація роботи ДВК в день голосування, підрахунок голосів виборців та встановлення результатів голосування, оформлення виборчої документації, робота зі списками виборців, тощо.

Додамо, що 24 листопада, у Львівській облдержадміністрації відбулося навчання членів територіальних виборчих комісій щодо підготовки і проведення перших місцевих виборів 23 грудня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ