Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбувся збір військовослужбовців-зв’язківців

Як повідомили у прес-службі Повітряного командування "Захід", днями, на базі однієї із частин повітряного командування ʺЗахідʺ, відбувся спеціальний збір з військовослужбовцями підрозділів зв’язку, радіотехнічного забезпечення, автоматизації та інформаційних систем.
На Львівщині відбувся спеціальний збір військовослужбовців-зв’язківців

Захід відбувався на чолі з начальником відділу зв’язку РТЗ, АСУ та ІС – заступником начальника штабу ПвК ʺЗахідʺ полковником Ігорем Прокоплюком. 

Захід відбувся в форматі круглого столу, в ході якого учасники обговорили сучасні тенденції та перспективи розвитку засобів зв’язку, радіотехнічного забезпечення, автоматизації та інформаційних систем. Особливу увагу звернули на питання реалізації заходів із захисту інформації та кібербезпеки в інформаційно-телекомунікаційних системах, адже в умовах сьогодення – це основний спосіб протидії гібридній війні в кібернетичному просторі України.
Водночас, зв'язківці розглянули питанням впровадження і розгортання новітніх зразків озброєння та військової техніки. 
Слід зауважити, що учасники мали чудесну нагоду не лише здобути нові знання, а й обмінятися набутим досвід застосування підрозділів та засобів зв'язку в зоні проведення операцій Об'єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ