Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили навчально-методичний центр "Digital Learning"

Відбулось відкриття навчально-методичного центру "Digital Learning". Центр запрацював у приміщені Ставропігійського вищого професійного училища. Про це повідомили 21 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Програма Digital Learning - це ключові предмети у цифровій освіті, які покликані дати необхідні знання та навички для здобуття актуальної професії.

Мета програми - створення навчально-методичного центру, підготовка фахівців, які по завершенню навчання будуть працевлаштовані у провідні ІТ- компанії, а також перепідготовка педагогів з напрямків дотичних до IT-сфери.

Під час навчання учні центру зможуть працювати над власними проектами, які увійдуть у їх професійне портфоліо та отримають знання, необхідні для старту кар’єри в IT-сфері. Окрім того, учасники зможуть проходити виробничу практику в ІТ-компаніях.

"Команда Digital learning вже понад 8 років успішно готує IT-спеціалістів різних напрямків, тому цього року ми разом зі Ставропігійським ВПУ розпочали новий проект, який передбачає кращі програми Digital Learning адаптовані під стандарти професійно-технічної освіти. Проект дозволить організувати сучасне і поглиблене навчання з актуальних на ринку працевлаштування програм" - зазначив директор LITS та викладач курсу "Business Development" Іван Шульба.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ