Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщині відкрили найтриваліший в Україні музичний фестиваль

Відкриття першого найтривалішого в Україні міжнародного фестивалю електронної музики «Транзит» відбулося вчора, 28 червня у селі Драговиж Миколаївського району Львівської області, біля озера Задорожне. Про це „Гал-info” повідомив оргкомітет музичного фестивалю „Транзит”.
Фестиваль триватиме до 1 вересня. Він проходитиме у великому ангарі, розташованому за 300 м від озера, який розраховано на 2000 людей. «Транзит» - це своєрідний фестиваль фестивалів, оскільки він складатиметься з 10 найрізноманітніших фестивалів за стилем та програмою. Організаторами усіх фестивалів є провідні промогрупи України, а учасниками стануть відомі діджеї з України, Росії, Білорусі, Італії та Англії. Зокрема, учасниками перших чотирьох фестивалів будуть такі хедлайнери міжнародного рівня як Dj Van Gogh (Львів), Dj D.Mon (Київ), Dj Mays (Одеса), Dj Cross (Донецьк), Dj Access Denied (Білорусія), Dj Gvozd (Санкт-Петербург) та популярний в Європі Dj Santos (Італія), який вперше відвідає Україну . 
Для зручності гостей «Транзиту», щотижня з 28 червня під час фестивалю курсуватимуть спеціальні автобуси зі Львова у село Драговин. Вони відправлятимуться від пам’ятника Данилу Галицькому щогодини з 20.00.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ