Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили нові інтерактивні куточки для дітей

Інтерактивні куточки розташовані у бібліотеках є місцями, де молодь може активно проводити час.
Фото - ЛОДА

Учора, 2-го травня, у міській бібліотеці для дітей КЗ «Публічна бібліотека Золочівської міської ради» та бібліотеці для дітей КЗ «Пустомитівська публічна бібліотека» Пустомитівської міської ради з’явились нові інтерактивні куточки для дітей.

Про це інформує ЛОДА.

“Сьогодні бібліотека забезпечує доступ до інформації на різних носіях, є платформою для інтерактивного навчання та творчості. Тішуся, що у складний період часу нашої країни, ми маємо можливість створювати цікаві простори для розвитку та цікавого дозвілля наших дітей, бо саме вони є нашим майбутнім і саме від них залежить, якою буде наша країна. Тому нам важливо зараз вкладати в розвиток культури, а результатом нашої роботи буде сильна культурна нація” - зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк.

У бібліотеці встановили інтерактивний дитячий стіл та інтерактивний дисплей, фліпчарт магнітний, закупили більше десятка настільних ігор та пазлів для дітей різного віку, дивани, груші, сухі басейни, стелажі, різне умеблювання. Створення таких інтерактивних дитячих кімнат у книгозбірні дає змогу зробити дозвілля для дітей більш цікавим, продуктивним, сучасним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ