Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині відкрили низку промислових та сільськогосподарських об’єктів

Упродовж липня - грудня 2017 року Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській зареєстрував та видав 8945 дозвільних документів. Повідомила прес-служба ДАБІ України.

Так, Департаментом зареєстровано 4211 повідомлень про початок виконання підготовчих та будівельних робіт, 1240 декларацій про початок виконання підготовчих і  будівельних робіт, 3134  декларації про готовність об’єкту до експлуатації, видано 297 дозволів на початок виконання будівельних робіт та 63 сертифікати закінченого будівництвом об’єкту.

Відзначимо, що протягом 2017 року на території Львівської області було збудовано та введено в експлуатацію велику кількість промислових та сільськогосподарських об’єктів, у тому числі, об’єктів з іноземними інвестиціями. 

Зокрема, ливарні цехи в місті Борислав та Новий Розділ, фабрику з пошиття авто чохлів у селі Кожичі Яворівського району, завод з виготовлення бортових електричних мереж у місті Броди, цехи з переробки м’яса, молока, цехи з приготування кормів, будівлі для ведення рибного та тваринницького господарства в селі Климець Сколівського району, силоси для зберігання зерна в місті Броди, смт. Жвирка Сокальського району, в селі Новосілки-Гостинні Самбірського району

Окрім того, Департаментом видано дозволи на будівництво об’єктів енергетики.

А саме на сонячні електростанції в селі Сокільники та смт. Щирець Пустомитівського району, в селі Малехів Жовківського району, в смт. Запитів Камянка-Бузького району, в селі Сіде Самбірського району, в селі Терновиця та селі Залужжя Яворівського району.

Таке зростання будівництва у промисловій, енергетичній сфері та у сфері сільського господарства збільшує кількість робочих місць на території області та сприяє покращенню інвестиційного клімату.

Прес-служба ДАБІ України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ