Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили завод з виробництва мінерально-вітамінних добавок «Коудайс Україна»

фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
1/2
У селі Хильчиці в Золочівському районі на Львівщині офіційно відкрили новий сучасний завод «Коудайс Україна», який спеціалізуватиметься на виробництві мінерально-вітамінних добавок для сільськогосподарських тварин.

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛОДА.

На відкриття завітали Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, голова Львівської ОДА Максим Козицький, а також делегація з Нідерландів.

«Відкриття інноваційного заводу – це наступний крок в розвитку Львівщини. Всім відомо, що зараз Україна потребує реформ, іноземного капіталу для свого процвітання. Я радий, що сьогодні ми маємо приклад, коли два капітали (український та нідерландський) об’єднавшись, створюють такий чудовий об’єкт. Програма регіонального розвитку надалі в пріоритеті дій Президента та Уряду. Для нас, безумовно, важливо аби будувались нові виробництва, які позитивно вплинуть на економіку та забезпечать нові робочі місця», - запевнив міністр Олексій Чернишов.

Представлений новий завод в Україні входить до групи компаній «Коудайс» (Нідерланди) - світового виробника кормів, преміксів та концентратів для свійських тварин та птиці, загальною  кількість понад 90 заводів у 60 країнах світу.

«Передові технології виробництва дозволять продукції бути конкурентоспроможною на вітчизняному ринку та допоможуть завоювати позиції на світовому. Переконаний, що це далеко не останній успішний проєкт на Львівщині», - сказав Тарас Висоцький.

Новий завод «Коудайс Україна» - це 8 поверхів новітнього спеціалізованого обладнання від провідних компаній світу, автоматизовані системи керування, автоматична лінія пакування та навіть роботизована техніка.

«Аби економіка в державі розвивалась, органи влади повинні створювати для цього необхідні умови. Сьогодні розбудовуємо дороги, покращуємо інфраструктуру, будуємо школи та спортивні майданчики та відкриваємо нові потужні підприємства. До прикладу, вчора в області запрацював перший в Західній Україні інноваційний селекційно-насіннєвий центр, а вже сьогодні ми відкриваємо сучасний завод з виготовлення кормів. Тим самим, ми показуємо чіткі результати, аби регіон став ще більш привабливим для інвестування», - наголосив голова ЛОДА Максим Козицький.  

Продукція підприємства дозволяє суттєво збільшити конвертованість рослинних кормів у якісну м’ясну продукцію.

Будівництво заводу розпочали в 2020 році. Його потужність – 1500 тис. тонн в місяць. Сума інвестицій склала - 7,8 млн євро.

Кожен гість мав змогу ознайомитись з потужностями заводу під час екскурсії, яку провели ТОП-спеціалісти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ