Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкриють ще 3 будинки сімейного типу

У 2017 році на території Львівської області збудували 4 дитячі будинки сімейного типу, 3 з яких відкриють упродовж серпня-вересня цього року. Про це сьогодні, 20 лютого, під час звіту повідомив т.в.о. начальника управління - заступник начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА Олег Пелих, повідомили у прес-служба Львівської ОДА.

Минулоріч в області відкрили будинок сімейного типу в с. Бірки Яворівського району на що з обласного бюджету виділили кошти у сумі – 500 тисяч гривень. У ньому вже проживає сім’я, що виховує 10-ох діток.

Також будівництво відбулося у м. Золочів, на що з державного бюджету скерували понад 1 мільйон 900 тисяч гривень та у с. Наварія Пустомитівського району, де сума коштів є тотожною.

У 2017 році будинок сімейного типу збудували і у м. Радехів. Сума коштів, які витратили на спорудження - 1 мільйон 131 тисяча гривень.

«Будинки сімейного типу у м. Золочів, с. Наварії та м. Радехів плануємо відкривати у кінці серпня – на початку вересня цього року. Львівщина – пілотна область в Україні, де у межах цільової програми ми не закуповуємо квартири для таких сімей, а будуємо для них житло», - зазначив Олег Пелих.

Варто зазначити, що у 2017 році управління виконало роботи по інших об’єктах у сфері соціального захисту населення, зокрема збудували пам’ятні знаки на могилах загиблих під час антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні. Відтак, на ці види робіт минулоріч з обласного бюджету виділили 1 мільйон 514 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ