Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відзначили День поля

Захід організувало об’єднання «Український клуб аграрного бізнесу», яке спільно з агенцією UCABevent проводить польовий проєкт «УКАБ Агротехнології».

Подія національного масштабу відбулася сьогодні, 2 серпня, у форматі демонстрації техніки та агротехнологій у польових умовах на одному з найбільших сільськогосподарських підприємств Львівщини – компанії «Контінентал Фармерз Груп».

Програма заходу включала два блоки: пленарна частина, де аграріям презентували кейси прогресивних інновацій у виробництві насіння, добрив, засобів захисту рослин, використанні цифрових інструментів для підвищення ефективності вирощування сільськогосподарських культур  та демонстрацію новинок сільськогосподарської техніки провідних вітчизняних та зарубіжних компаній машинобудування.     

З вітальними словами  учасників і гостей заходу привітали  заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко, голова Львівської РВА Христина Замула та генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.

«Дякую усім, хто долучився до заходу у не прості сьогоднішні погодні умови, організаторам та партнера! Нинішній сільськогосподарський рік для аграріїв був одним із найскладніших за всі роки незалежності України. Коли над нашими головами пролітали ракети, ви безстрашно засівали поля. Коли ворог атакував нашу землю, ви удобрювали ґрунт і закладали підґрунтя для добрих справ. Ризикуючи життями, ви продовжували засаджувати  поля та боронити продовольчу безпеку країни та світу. Кожен крок спрямовуєте на розвиток і підтримку рідної землі. Вона дала життя нам, а ви − бережете її для майбутніх поколінь!», – наголосив Юрій Бучко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ