Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині військовим передали ще 24 позашляховики та 20 генераторів

Сьогодні, 24 березня, на Львівщині представникам військових частин з різних областей України передали 24 позашляховики та 20 генераторів від польських лісівників.
Фото - ЛОДА

Загалом за період збройної агресії росії лісівники передали на потреби української армії 168 транспортних засобів, повідомили в ЛОДА. 

Ці авто та генератори військовим передали від лісівників Польщі в межах співпраці з лісівниками Львівської області та ГУ ДСНС у Львівської області, а також в межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи». 

«Дуже пишаюсь тим, що такі ініціативи, постійні передачі авто і всього необхідного нашим воїнам справді стали традиційними. Тому не втомлююсь дякувати тим, завдяки кому ми маємо можливість їм допомагати – лісівникам України та Польщі. Але, перш за все, дякую нашим захисникам за те, що ми бачимо небо над головою. Ми знаємо, що є велика потреба в авто, розуміємо, що це вичерпний ресурс, який будь-коли може стати брухтом. Наш обов’язок – турбуватись про те, щоб наші захисники легко пересувались бездоріжжям, могли допомагати одне одному і боронити наші території. Перемога буде за нами. Тому що є такі люди, як ви», – зазначив Максим Козицький.

Від 92 окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка та від комбрига ТрО України, полковника, командира бригади Павла Федосенка представник бригади вручив Максиму Козицькому і начальнику Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Анатолію Дейнеці сувеніри з фронту – військові фляги, – за потужну підтримку з перших днів повномасштабної війни та самовіддану працю заради наближення перемоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ