Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині внаслідок пожеж загинуло 2 людей

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області.
Фото - ДСНС

Так, 20 листопада о 09:21 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Романівка Червоноградського району в цегляній літній кухні, розміром 8×5 м. До місця події було направлено рятувальників 22-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сокаль.

На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1941 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 8 кв.м, пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 3 кв.м . Врятовано 2 господарські будівлі та житловий будинок. О 09:51 пожежу локалізовано та о 10:01 ліквідовано. До ліквідації займань було залучено 1 одиницю спецтехніки та 4 чоловік особового складу.

21 листопада о 02:51 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Підгородище Львівського району в цегляному житловому будинку, розміром 12×12 м. До місця події було направлено рятувальників 50-го державного пожежно-рятувального поста м.Бібрка, а також рятувальників 20-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Перемишляни.

На місці пожежі виявлено тіло жінки, 1952 року народження. Вогнем знищено дах на площі 75 кв.м, дерев’яне перекриття на площі 25 кв.м, стіни на площі 70 кв.м, речі домашнього та побутового вжитку на площі 50 кв.м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, дерев'яне перекриття на площі 10 кв.м, стіни на площі 50 кв.м.  Врятовано житловий будинок. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ