Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині вперше в Україні удосконалюють фаховість диспетчерів «швидкої»

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти» у середу, 1 травня, вперше в Україні стартував навчальний цикл: «Тематичне удосконалення фахової компетентності у роботі диспетчера оперативно-диспетчерської служби». Про це повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

30 диспетчерів із прийому виклику комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» пройдуть семиденне навчання. Його мета – вдосконалення алгоритмів прийому викликів для покращення надання екстреної медичної допомоги населенню.

«Ми зробимо все можливе, щоб навчання було максимально ефективним, інформативним, інтерактивним і цікавим настільки, щоб ви захотіли повертатися до нас ще», – зазначила директорка коледжу Леся Вовк.

За словами керівника «екстренки» Андрія Васька, такого курсу наразі немає більше ніде в Україні.

«Ви – перші, хто пройде навчальний цикл: «Тематичне удосконалення фахової компетентності у роботі диспетчера оперативно-диспетчерської служби». А першим, як відомо, ніколи не буває легко. Дякуємо, колеги, за жагу до навчання й вдосконалення», – сказав присутнім Андрій Васько.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ